Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Teóriák, elméletek, ezoteria képes leírás - 2012.tlap.hu
részletek »

Teóriák, elméletek, ezoteria - 2012.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: 2012.tlap.hu » Teóriák, elméletek, ezoteria
Keresés
Találatok száma - 15 db
2012 + videó egy maya ember üzenetéről

2012 + videó egy maya ember üzenetéről

Hogyan működik? A démoni erők állandó jelleggel, alá akarnak tenni az angyali természetnek, és a történelem során, csak és kizárólag ennek az elnyomó erőnek a hatását láthatjuk lejátszódni. Mert úgy néz ki mintha többféle érdekek lennének, többféle elgondolások, de lényegében csak angyali és démoni képviselet létezik és az, hogy sokfélének mutatkoznak az csupán a változatosságuknak tudható be. Mivel az angyali természet jelenleg -gyengeségénél fogva- kiveszett a világból, démoni erő vette át az irányítást, magának akarva mindent. Ez úgy hangzik mint valami film forgatókönyv lenne - és lehet hogy így van, de mégis ez játszódik le a valóságban -mindezek igazát, a védikus írásokból ismerhetjük meg, részletesen.

A Krisztus-háló áthangolása

A Krisztus-háló áthangolása

A munka elkezdődött! A Fénymunkások sokasága veaszítette türelmét a tétlenségbe! Hónapok óta érkeztek jelek, a sokszor feltett kérdésre! Már tudom ki vagyok, de mi a feladatom? A felkészülési idő során sokunknak érkezett feladat. tettük a dolgunkat, mert belsőnk ezt diktálta, de a miértekre megérkezett a válasz. Isten elindította azt a projektet, aminek végrehajtására földre küldte Fénymunkásait. Sokan csodafegyverre vártak, úgyanúgy mint Jézus idején. Isten most a Magyarokat küldi a világ megmentésére! Sikeres küldetéshez visszadja önértékelésünket, s amikor ismét dobogni kezd a Magyar szív, akkor a szeretet fegyverével kell kisegíteni ezt a finánc világot a bajból, különben összeomlik a föld és vele az emberiség. Nem szabad kishitűnek lenni, hiszen a Magyarokat, ill. az őseinket Isten már többször bizta meg világ megváltással. Elég legyen itt megemlíteni Nimródot, Attilát, Szt. Istvánt!

A Nibiru miatt lesz világ vége

A Nibiru miatt lesz világ vége

1983-ban a NASA bejelentette, hogy megtalálták a tizedik bolygót. A Nibiru névre keresztelt égitestről már a Sumérok is említést tettek, és érdekes módon pont 2012-ben ér a Föld közelébe, amikor a maja kalendárium véget ér. Amikor a 3600 évente visszatérő égitest ideér, a Föld minimum polaritást vált, de az is lehet, hogy megáll a forgásban néhány napra, vagy akár hetekre. Ennek eredményeként vulkánkitörések, cunamik, földrengések és egyéb katasztrófák fognak bekövetkezni, de az is lehet, hogy hirtelen beáll a következő jégkorszak. A maja kalendárium 2012. december 21-ig tart, erre a napra fantasztikus dolgokat jövendölnek: nukleáris holokausztot', teljes tudatossági szint- váltást, valamint a népesség tizedére csökkenését. Szóval van baj elég, ami erős alapot ad annak a feltételezésnek, miszerint a civilizációnk 2012-re eltűnhet a színről.

Az utolsó prófécia

Az utolsó prófécia

Mi történik, ha igaza van az emberiség pusztulását 2012 végére megjövendölő maja naptárnak? Valóban tűz hullik majd az égből és összerogynak az épületek? Előfordulhat, hogy áradás törli el Washingtont a Föld színéről, Los Angeles pedig belecsúszik a Csendes-óceánba? Egyszóval: Valósággá válhat mindaz a rémálom, amit Hollywood a '2012' című, John Cusack által fémjelzett filmben elénk vetít? A maják úgy gondolták, hogy a világon minden folyamat - a keletkezést és a pusztulást is beelértve - ciklusokban történik. Naptárukat ennek megfelelően öt nagy, egyenként mintegy 5200 évet felölő időszakra osztották, melyek fordulóján - hitük szerint - az addigi világ minden esetben elpusztul, s helyette egy teljesen új keletkezik. A jelenlegi ciklus 2012. december 21-én ér véget, ezért erre a napra sokan apokaliptikus eseményeket jövendölnek. De vajon van-e más - tudományos szempontból komolyan vehető - jele is a közeledő világvégének az egyébként megdöbbentően pontos és precíz maja naptáron kívül? Valóban igaz a hír, mely szerint a kutatók 2003-ban rábukkantak valamire, ami megerősíti az összeomláselmélet híveinek rettegését? A lebilincselő dokumentumfilmben a neves tudós, Adam Maloof egy izgalmas, három kontinensre kiterjedő nyomozásra hívja a nézőket a fenti - korántsem érdektelen - kérdések tisztázása érdekében.

Bibliai próféciák

Bibliai próféciák

Soha nem volt talán aktuálisabb az Antikrisztusról beszélni, mint manapság, a különféle Titok-könyvek korában. Jézus azt mondja Máté evangéliumában: ...Minden plánta, a melyet nem az én mennyei Atyám plántált, kitépetik... (Mát. 15,13.).

Blöffkampány hirdeti a hollywoodi produkciót

Blöffkampány hirdeti a hollywoodi produkciót

Küldetésünk az emberiség fennmaradásának biztosítása 2012 eseményeit követően. A világ vezető tudósai - köztük csillagászok, matematikusok, geológusok, fizikusok, antropológusok, mérnökök és jövőkutatók - két évtizedes mélyreható kutatását követően ma már biztosan tudjuk, hogy 2012-ben a földet súlyos katasztrófák fogják sújtani - áll az Emberiség Folytonosságáért Intézet honlapján, amelynek a mottója: Hogy a vég egy új kezdetet jelenthessen. A honlap azonban valójában egy internetes blöff, amelyet a héten bemutatott 2012 című amerikai katasztrófafilm alkotói hoztak létre - marketingcélból. A nemlétező intézet a filmben is szerepel. A weboldal népszerűségét jelzi, hogy már közel tizennégy millió (!) ember jelentkezett a kitalált menekültsorsolásra.

Dimenzióváltás

Dimenzióváltás

Július 27. péntek. Tegnap azt üzente az angyalkártya, hogy Raziel arkangyal ezoterikus ismeretek révén segít megérteni a szellemi igazságokat. Szabó Judit legutóbb említett könyvéből pedig valóban sok új információt szereztem a közelgő dimenzióváltásról, de egyéb fogalmakat is segített jobban megérteni. A homeopata-lélekgyógyász Mariannal beszélgettem például arról, hogy ha a két felmerült változat közül Gyuszkó felnőtt férfiként tér vissza az életembe, az miképp lehetséges. A felnőttkori teljes lélekcsere ugyanis nagyon ritka. Azonban az viszonylag gyakran előfordul, hogy valaki észrevehetően megváltozik: új szemléletmód, új tulajdonságok adódnak az addigi személyiségéhez. Ennek az is lehet az oka, hogy egy vele azonos lélekcsaládból származó lélekrész hozzáépül a lelkéhez. Anikó ugyanezt mondta nekem.

Ezotéria magazin

Ezotéria magazin

Ezotéria Magazin, mely átsegít a földi problémákon, segítséget ad ahhoz, hogy jobban megértsd magadat és másokat. Tanácsok, gyakorlatok, titkok, melyeket akár minden nap alkalmazhatsz a tudatos válaszhoz és úthoz.

Galaktikus Együttállás

Galaktikus Együttállás

A maják úgy beszéltek erről az időszakról a Galaktikus Együttállásban (2012 energiája), mint a Sárga Nap Ciklusáról. Megjövendölték Gaiának ezt a ciklusát és elmondták írásaikban és a kőtáblákon, hogy a történelemnek ez az időszaka lesz az egyik legmagasabb rezgéssel rendelkező időszak a bolygón, ami valaha is az Emberi tudatosság rendelkezésére állt. Amit azonban láttok, hogy nem kevesebb mint 4-5.000 éve az ősök még mindig rendelkeztek ismeretekkel a csillagokról... sokkal több tudással, mint azt képzelhetnétek. A Föld legtöbb ősi civilizációja tudott a Galaktikus együttállásról, ami a 2012-es érában következik majd be. Mi mondtuk, hogy ez a Galaktikus együttállás már elkezdődött. Ti 2012-re várjátok, mi 1998-ban látjuk. Számoljátok ki a modern számítógépekkel és távcsövekkel és meg fogjátok látni, hogy a 2012 csupán egy nagy megközelítés olyan kultúrák részéről, amelyek nem rendelkeztek a ti technológiátokkal. Ezt észben tartva tehát azt találjátok majd, hogy már éppen benne vagytok a galaktikus együttállás energiájában, ahogy mi mondtuk.

Hirdetés
Gondolatok

Gondolatok

Gondolatok a mindennapi élet könnyebbé tételéhez történetekkel, tanításokkal. Érdemes beleolvasni, értelmezni. Miért vagyunk boldogtalanok? Hogyan tudunk ezen segíteni? Mi legyen az első lépés a boldogság felé? Tényleg másoktól függ hogy hogyan éljük meg a napjainkat? Ezekre és más kérdésekre is választ kaphatunk, ha figyelünk.

Lesz-e világvége

Lesz-e világvége

A témával ez ideje már a film írók és készítők is foglalkoznak, számos 2012-ben játszódó katasztrófa film készült, hatalmas sikerrel. (Doomsday, 2012 supernova, 2012 who will survive) Ez azt bizonyítja, hogy a nézők kíváncsiak a jövőjükre, szeretik ezeket a filmeket, még akkor is, ha szinte mindegyik vége a föld pusztulásával jár, tehát beigazolja a jóslatokat.

Modernkori világvége dátumok.

Modernkori világvége dátumok.

Időszámításunk óta nem kevesebb mint 49 világvége dátumot tartanak nyilván, de jelen írásban szorítkozzunk csak a modern korban eddig csütörtököt mondott világvége dátumokra, illetve azokra, amiket 2009 utánra jósoltak a próféciák, vagy a jövőbelátók. A legközelebbi világvége dátum 2012, többek között Nostradamus is ekkorra jósolta az emberi világ végetértét. Sokan már most biztosra veszik, hogy 2012-re tetéződnek annyira a bajok, amelyek akkorára tornyosulnak, hogy véget vetnek az emberi létnek a Földön.

Otthonunk

Otthonunk

Lakberendezésről az alap fogalmaktól. Anyagok, felhasználási területeik, berendezési tippek mindenkinek. A legújabb trendek, érdekességek a világból, ötletes vagy furcsa megoldások a háló-, gyerekszobára, konyhára, nappalira és dolgozószobára. Kérdések, válaszok, egyszerűen, érhetően.

Teóriák

Teóriák

Készülj a váltásra. Közeledik és a régebbi közvetítések szintén ezt állították. Ez a nagy váltás és már kezdődik. Ez a felkészülés kezdete arra, amiről a Mayák beszéltek, hogy bekövetkezik, ahogy a föld 2012-ben megváltozik. Ez a bűvös évszám melytől sokan félnek, csupán egy jelzőtábla, amely a te életed folyamán következik be és amely arról szól, hogy egy új energiába léptek, amit az angyalok előreláttak. Nem lesz semmi jelentős spirituális esemény 2012-ben, csupán a jelzés megünneplése, amely azt jelzi, hogy megérkeztetek. Nagyon eltérő lesz. Azok számára akik nem kedvelik a változást, félelmetes lesz. Mi a helyzet az ősök naptáraival? Erről mit mondjunk? "Hogy ez micsoda véletlen", mondhatnátok, "hogy ez a váltás éppen akkor történik, amikor odaérünk 2012-höz. Micsoda véletlen, hogy az ősök naptárai egy nagy rezgésváltást emlegetnek, ami 2012-ben kezdődik." Honnan tudhatták, hogy mit fogtok csinálni egy olyan távoli jövőben, 1987-ben? Ez szinkronicítás a javából kedveseim és ez azt mutatja, hogy mi mindig itt vagyunk veletek. Azt mutatja, hogy az emberiség tud változni, hogy összhangba jöjjön Gaia-váltásával és igen, változik.

Világvége 2012. december 21-én?

Világvége 2012. december 21-én?

Budapestre érkezett Drunvalo Melchiedek a világhírű Mester, hogy július 29-én előadást tartson az interneten. Az Élet Virága Programon és a Mer-Ka-Ba meditáción keresztül immáron több mint három évtizede közvetíti életszemléletét a világnak. Korábban három műve jelent meg: Az élet virágának ősi titka I-II. kötete és az Élet a szívben című könyv. Ezeket a könyveket 29 különböző nyelven adták ki, és több mint száz országba jutottak el világszerte. A világhírű 'guru' tanulmányozta a Föld primitív népeit, különösen az indiánokat, és résztvett régészeti kutatásokban is. A híres-hírhedt maja naptárakról, amelyek sokak szerint a világvégét jósolták meg, különleges véleménye van.

Tuti menü