Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mi az igazi dátum? képes leírás - 2012.tlap.hu
részletek »

Mi az igazi dátum? - 2012.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: 2012.tlap.hu » Mi az igazi dátum?
Keresés
Találatok száma - 4 db
2012. december 21

2012. december 21

Internetes technológiával megjósolható, mikor következik be a világvége, mint ahogy pontosan előre jelezték a botok a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokat és a 2004-es délkelet-ázsiai cunamit is - állítják az összeesküvés elméletek hívei.

2012. december 21-én jön el ...

2012. december 21-én jön el ...

Internetes technológiával megjósolható, mikor következik be a világvége, mint ahogy pontosan előre jelezték a botok a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokat és a 2004-es délkelet-ázsiai cunamit is - állítják az összeesküvés elméletek hívei. A webbot olyan program, ami internetes tartalom célzott vizsgálata alapján, a megtörtént esetekről talált információk segítségével következtet majdani eseményekre. A botok az összeesküvés elméletek hívei szerint pontosan előre jelezték 9/11-et és a 2004-es cunamit - mint ahogy azt is, hogy 2012 december 21-én jön el a világvége valamiféle kataklizma következtében.

A változás kora  Tényleg igaz?

A változás kora Tényleg igaz?

Már sokat hallottam erről a dologról, és a múltkor találtam ezt a már régebbi videót ami alátámasztja az általam hallottakat, és bizony az általam tapasztalt dolgokat is! Én hiszek benne így gondoltam meogsztom ezt veletek. A téma kissé elrugaszkodik az eddig megszokott hétköznapi dolgoktól, kissé az okkultizmus felé kacsint sőt inkább az is. Láttam itt a fórumban szinte senki nem foglalkozik vele (legalábbis nyíltan nem), és mivel így is, úgy is eljön ez az idő szeretném tudni ki van tisztában a dolgokkal és ki hisz benne.

Kryon - 2012-ről...

Kryon - 2012-ről...

2002-ben ismerkedtem meg Kryon munkájával, amely nagy hatással volt rám és később általam a környezetemre is. 2004 elején egy intuíció által vezérelve - a hivatalos könyvkiadótól teljesen függetlenül - létrehoztam ezt az informatív honlapot, amely kifejezettem csak a Lee Carroll által közvetített üzenetekkel foglalkozik. A fordításokban kizárólag önkéntesek segítettek és segítenek önzetlenül a mai napig is.

Tuti menü