Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvek a Témában képes leírás - 2012.tlap.hu
részletek »

Könyvek a Témában - 2012.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: 2012.tlap.hu » Könyvek a Témában
Keresés
Találatok száma - 6 db
A felemelkedés útja

A felemelkedés útja

E könyvben emelkedett égi mesterek új, könnyen érthető szempontból mutatják be a 2012-ig tartó nagy spirituális átalakulás kozmikus okát, folyamatát és lehetséges kimenetelét. Részletesen leírják azt a szétválasztási folyamatot, amely már javában zajlik, és a Föld új állapotát, amely a felemelkedett lelkekre vár. Világos magyarázatokat adnak a párhuzamos dimenziókra, az idő és a tudat kapcsolatára, és a finomanyagi test kialakulására. A fejlődni vágyókat konkrét gyakorlati tanácsokkal látják el a hétköznapokban felmerülő lelki-szellemi próbák kiállásához. Lélekhez szóló tanításaik, szeretetteljes, tiszta szellemiségű üzeneteik reális képet adnak a felemelkedés globális folyamatáról és bátorságot, reményt sugároznak minden felfelé törekvő lélekbe.

A hatodik nap órája

A hatodik nap órája

2012 decembere? - Kezdettől foglalkoztatott a vég rejtélye. Ez minden metafizikus hajlamú ember számára a legizgatóbb üveggyöngyjáték, amelyet - ha csak egy perc szabadideje adódna - mindig újra elővenne. Az ilyen üresjárat persze ritka, és olyankor jobb időtöltés a pihenés. Ilyen üres időkben magam is ősidők óta töprengek születésről, halálról, mégsem mondhatnám, hogy a megoldáshoz egyetlen hajszálnyit közelebb jutottam volna. Buddha egyik tanítványa hasonló pácban lehetett, mert így szólt: a Magasztos azokra a kérdésekre, hogy a világ örök, a világ nem örök, a világ végtelen, a világ nem végtelen ..., nem adott választ. Ez így nem helyes. Ha ezekre a kérdésekre nem kapok választ, elhagyom, és nem leszek a tanítványa. Ha pedig a Magasztos ezekre nem tudja a választ, úgy becsületesebb, ha azt mondja, hogy nem tudom és nem látom. Elment tehát a Magasztoshoz, és feltette a kérdéseit.

A kollektív beavatás

A kollektív beavatás

Az emberi tapasztalat szorosan kötődik, és mindig is kötődött a Földet körülölelő mágneses mezők erősségéhez vagy sűrűségéhez. A bolygó-mágnesesség napjainkban tapasztalható gyengülése minden életre nagy hatással van. Mai szemmel nézve az ősi technológiák számos maradványa azt mutatja, hogy a régiek jártasak voltak különlegesen kiképzett kamrák - a tudatállapotokra pontosan ráhangolt terek - építésében. Ezek a gyakran pontos geometriával rendelkező szerkezetek gyengítik a bolygó-mágnesesség hatásait a kamrán belül. E technika legjobb példáját talán a gizai Kheopsz piramis szolgáltatja, ahol az ismertebb felső kamrák jelentősen alacsonyabb földmágnesességi mutatókkal rendelkeznek, mint az alsó kamrák.

Háború a lelkekért

Háború a lelkekért

Ez az az év, amelyben a maják szerint időszámításunk véget ér. Kutatók azt állítják, ugyanebben az évben érkezik el Földünk egy 26 000 éves ciklus végére, egy vonalba kerülve a Galaktika síkjával. Az indián mítoszok az Ősi Bölcsesség visszatértét jövendölik bolygónkra 2012 december 21-én. Vajon pontosan mi fog történni? Mi vár az emberiségre ezen az egyáltalán nem távoli napon? A pusztulás? Vagy egy új kor hajnala? Amikor legutóbb hasonló együttállás következett be, a a cro-magnoni ember csodálatos barlangrajzokat hozott létre Franciaország déli részén. Következhet be újabb ilyen fontos fordulópont civilizációnk történetében? A válaszoktól egész világunk sorsa függhet. És talán nem is csak a mi világunké. Whitley Strieber amerikai bestsellerszerző közelebb állhat a titok megfejtéséhez bármelyikünknél. Amióta a '80-as évek közepén idegen lények rabolták el, hátborzongató könyveket ír földönkívüli látogatókról és az emberiséget fenyegető katasztrófákról. Egy korábbi műve alapján készült Roland Emmerich Holnapután című filmje, és most ismét egy elképesztő és filmszerű történettel áll elő - ami akár valósággá is válhat.

Maja próféciák a 2012-es évre

Maja próféciák a 2012-es évre

Gerald Benedict teológus, könyvében azokkal a maja jóslatokkal foglalkozik, amelyek 2012-re jelentős változást jövendölnek a világ és az emberiség sorsában. A könyv részletesen ismerteti a maja civilizációt: lakhelyük földrajzi jellemzőit, ábécéjüket, építészetüket, népszokásaikat, vallásukat és mitológiájukat, - és rendkívül bonyolult naptárrendszerüket. Bemutatja, hogy kik voltak a jósok és mind a 21 jóslatot sorra veszi...

Whitley Streibert - érkezik az armageddon

Whitley Streibert - érkezik az armageddon

Milyen érzés lehet 12 évesen nap mint nap úgy elindulni az iskolába, hogy az ember tudja, biztosan a gúnyolódók céltáblájává válik, csak mert az apját annak idején elrabolta és análisan megszondázta néhány idegen lény? Erre és még sok más fontos kérdésre ad választ Whitley Strieber magyarul most megjelent könyve, a 2012 - Háború a lelkekért.

Tuti menü