Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
2012 linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: MotoGP - Világvége [6. oldal]
részletek »

2012 képes leírás: MotoGP - Világvége [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: 2012.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
MotoGP

MotoGP

A nemzetközi szövetség (FIM) bejelentette, hogy 2012-től ismét 1000 kcm-s motorok versenyeznek majd a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában. A 2002-2006 közötti időszakban már versenyeztek 1000 kcm-s motorokkal (egész pontosan 990 kcm volt akkor a maximum) a királykategória résztvevői, de 2007-től átálltak a 800 kcm-re, de ez jóval drágább, mint az 1000-es kategória, és sokan hiányolták a korábbi látványos versenyeket, ezért született meg az a döntés, hogy 2012-től újra 1000 kcm-s gépek versenyeznek majd.

Mozifilmek 2012

Mozifilmek 2012

Mozipremierek és további információk a legfrissebb mozifilmekről. Bemutató dátumok, filmes hírek, mozi előzetesek, filmes események és érdekességek, továbbá információk mozikról, mozinézőknek a mozinézőtől. Nálunk minden a moziról szól! Pattogatott kukorica illat, villanyoltás és kezdés... Moziban nézni jó!

Moziműsorok

Moziműsorok

2012: A maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. Egy baj van vele: 2012-ben véget ér és sokan úgy gondolják, nem véletlenül. A világ sem tarthat tovább, mint a misztikus tudást

Nyári Olimpia - London

Nyári Olimpia - London

A XXX. Nyári Olimpiai Játékokat 2012. július 27-től augusztus 12-ig rendezik meg Londonban, az Egyesült Királyság fővárosában. A rendezvényt a 2012. augusztus 29. és 2012. szeptember 9. között zajló 2012. évi paralimpiai játékok követi. A 2012. évi nyári olimpiai játékok megrendezésével London lesz az első város, amely háromszor rendezhet újkori nyári olimpiát, mivel korábban 1908-ban[4] és 1948-ban.[5] is e sportesemény házigazdája volt.

Nyílik az első űrszálloda

Nyílik az első űrszálloda

Egy hároméjszakás kiruccanás - a jelenlegi előjegyzés árai szerint - hárommillió euróba kerül, de ebben benne van egy nyolchetes felkészítés is egy trópusi szigeten. A molekula kinézetű űrhotel a tervek szerint naponta tizenötször kerüli meg a Földet. Már lehet szobát foglalni az első űrszállodában, amely a tervek szerint 2012-ben nyílik meg egy barcelonai vállalkozás vezetőinek szervezésében. A Galactic Suite (Galaktikus lakosztály) nevű szállodában az első időkben négy vendég és - személyzet gyanánt - két űrhajós tartózkodik majd. Egy hároméjszakás kiruccanás - a jelenlegi előjegyzés árai szerint - hárommillió euróba kerül, de ebben benne van egy nyolchetes felkészítés is egy trópusi szigeten - derül ki a De Telegraaf című holland lap hétfőn megjelent barcelonai tudósításából.

Olimpia 2012

Olimpia 2012

Ha Olimpia, akkor tudjuk, hogy a Magyaroknak kell szurkolnunk. Nem csak azért, mert magyarok vagyunk, hanem Magyarország az olimpiai játékokban kiemelkedő szerepet kap négy évente. A 8. legeredményesebb válogatott a magyar és így minden olimpiai alkalommal tudják hozni a tőlük elvártat, hogy ezzel Magyarországot és népszerűsítsék és, hogy büszkék lehessünk az olimpikonjainkra. Idén, Londonban közel 160 tehetség rugaszkodhat neki Londonnak, ahol rengeteg magyar fogja kántálni a nevüket. Segítsd az olimpikonokat a szurkolásoddal, hogy több aranyat érhessenek el a magyar csillagaink.

Olimpia London

Olimpia London

Bár a párizsi kandidálás tűnt erősebbnek az előzetes várakozások szerint, mégis London nyerte el a 2012-es Olimpia rendezési jogát. Ma eldőlt, hogy 2012-ben London rendezheti az Olimpiai Játékokat. A szavazás során az öt jelölt közül először Moszkva, majd New York esett ki. Harmadszorra Madrid bizonyult kevésnek és az utolsó körben Párizs és London közül végül is a gyengébbnek tűnő londoni pályázat nyert.

Otthonunk

Otthonunk

Lakberendezésről az alap fogalmaktól. Anyagok, felhasználási területeik, berendezési tippek mindenkinek. A legújabb trendek, érdekességek a világból, ötletes vagy furcsa megoldások a háló-, gyerekszobára, konyhára, nappalira és dolgozószobára. Kérdések, válaszok, egyszerűen, érhetően.

Putyin indulhat 2012

Putyin indulhat 2012

Az orosz kormányfő négy órán át válaszolt a választók kérdéseire. Megvédi a kihalófélben lévő állatokat, felemeli a nyugdíjakat, rendezi a lakáshelyzetet, modernizálja az ország infrastruktúráját, és ha kell, személyesen oldja meg a nehéz gazdasági helyzetbe került települések gondjait Vlagyimir Putyin, aki nem zárta ki, hogy indul a 2012-es elnökválasztáson.

Hirdetés
Teóriák

Teóriák

Készülj a váltásra. Közeledik és a régebbi közvetítések szintén ezt állították. Ez a nagy váltás és már kezdődik. Ez a felkészülés kezdete arra, amiről a Mayák beszéltek, hogy bekövetkezik, ahogy a föld 2012-ben megváltozik. Ez a bűvös évszám melytől sokan félnek, csupán egy jelzőtábla, amely a te életed folyamán következik be és amely arról szól, hogy egy új energiába léptek, amit az angyalok előreláttak. Nem lesz semmi jelentős spirituális esemény 2012-ben, csupán a jelzés megünneplése, amely azt jelzi, hogy megérkeztetek. Nagyon eltérő lesz. Azok számára akik nem kedvelik a változást, félelmetes lesz. Mi a helyzet az ősök naptáraival? Erről mit mondjunk? "Hogy ez micsoda véletlen", mondhatnátok, "hogy ez a váltás éppen akkor történik, amikor odaérünk 2012-höz. Micsoda véletlen, hogy az ősök naptárai egy nagy rezgésváltást emlegetnek, ami 2012-ben kezdődik." Honnan tudhatták, hogy mit fogtok csinálni egy olyan távoli jövőben, 1987-ben? Ez szinkronicítás a javából kedveseim és ez azt mutatja, hogy mi mindig itt vagyunk veletek. Azt mutatja, hogy az emberiség tud változni, hogy összhangba jöjjön Gaia-váltásával és igen, változik.

Terepszemlén a kajak-kenusok

Terepszemlén a kajak-kenusok

Schmidt Gábor főtitkár és Vékássy Bálint szervezési igazgató pénteken tartott terepszemlét a helyszínen. Megtekintették a pályát, és összegyűjtötték azokat a szálláshelyeket, ahol nyugodt körülmények között készülhet majd a futamokra a válogatott, amely hagyományosan nem az olimpiai faluban, hanem a versenyhelyszín szomszédságában ver tábort. 'Windsor közelében található a pálya, 2006-ban készült az evezős-világbajnokságra. Gyönyörű környezetben, egy magánbirtokon fekszik, érdekesség, hogy a közvetlen közelében +kietlen+ a táj, vagyis nem ültették körbe fákkal, azért, hogy szeles időben se érjen senkit nagyobb hátrány' - idézte az MKKSZ hírleve Schmidtet.

Téved-e a maja naptár?

Téved-e a maja naptár?

Téved-e a maja naptár? A maja kalendáriumokból állítólag kiolvasható, hogy a 16 milliárd évvel ezelőtt történt ősrobbanás óta milyen fejlődési szakaszokon ment át az emberiség. Beavatottak szerint a különböző létsíkokban kalandozó maják Atlantisz örökösei voltak, és nemcsak a múltban végeztek utazásokat, hanem a jövőbe is láttak. Kultúrájuk Mexikó déli területeitől egészen Honduras nyugati részéig virágzott, egyik-másik találmányuk jóval megelőzte a korát

Tobey Magurie és Sam Raimi nélkül

Tobey Magurie és Sam Raimi nélkül

Tegnap még abban a hitben írogattunk a Pókember 4-ről, hogy a produkció nehézségei ellenére Sam Raimi és Tobey Maguire hamarosan nekilát a munkának, de az éjszaka alatt minden megváltozott. A Variety cikke szerint a Columbia filmstúdió mégsem csinálja meg az eredeti csapattal a negyedik részt, hanem teljesen új szereplőkkel és alkotókkal indítja újra a franchise-t. A döntés oka, hogy a stúdió nem akar hatalmas pénzeket fizetni Raiminek és a sztároknak, hanem egy jóval olcsóbb konstrukciót képzel el. A szereplőket még nem kezdték el keresni, viszont máris van egy kész forgatókönyv, amit James Vanderbilt (A Zodiákus) írt. Az biztos, hogy az új filmben Peter Parker középiskolás lesz, és egyszerre küszködik majd a tinédzserek hétköznapi problémáival és a szuperhősléttel járó nehézségekkel. A bemutatót 2012 nyarára tervezik.

Új energia

Új energia

1907-ben Kína egy távoli pontján egy évszázadok óta elfeledett barlangban, ókorból származó kínai nyelvű írt tekercseket találtak. Ezek Jézus élettörténetét és tanításait tartalmazzák, kicsit másként, mint ahogy azokat a Bibliából ismerjük. Jézust egyértelműen Megváltónak tekintik. (Jézus-szútrák) 1908-ban a szibériai Tunguzka folyó körzetében egy kb. 80 méter átmérőjű kisbolygó kb. 8000 méter magasban felrobbant, és 30 kilométeres körzetben letarolt mindent. Ami érdekes, nem maradt kráter utána. A jelenségnek több magyarázata volt. Az egyik a földi civilizáció lebontásának első eseménye, a másik rengeteg spirituális energia érkezett a Föld megmentése érdekében.

Videók

Videók

Az oldalon google videók sorát találhatja meg a 2012 című filmről. Különböző nyelvű előzeteseseket találhat a népszerű alkotásról. Ha még nem látta a filmet vigyázzon spoiler veszély. Látogasson el erre az oldalra.

Világ vége!

Világ vége!

Azt mondják, a 2012-es év nagy változást hoz az egész emberiség életében. A maja naptár innentől kezdve nem számlálja az időt. De vajon tényleg bekövetkezik? És ha igen, akkor mire számíthatunk? A Földön érezhetően változások zajlanak. Rengeteg a természeti katasztrófa, sokan halnak meg emiatt, vagy ezek következményeként. De ez valóban a világ végéhez vezet? Valamilyen szempontból igen. Nem lehet tudni, pontosan mi történik majd 2012. december 21-én, de az biztos, hogy a Földön már egy ideje nagyon erős energetikai változások folynak. Ez ahhoz vezet, hogy a sűrű anyagi létből az úgynevezett félanyagi létbe kerülünk. Ez azt jelenti, hogy a nagyon nehéz energiák - mint például a gyűlölet, az irigység stb. - eltűnnek, vagy sokkal jobban kezelhetővé válnak. A maja naptár alapján ez az időszak 2012-re (vagy inkább 2013 elejére) éri el a csúcspontját.

Világvége 2012. december 21-én?

Világvége 2012. december 21-én?

Budapestre érkezett Drunvalo Melchiedek a világhírű Mester, hogy július 29-én előadást tartson az interneten. Az Élet Virága Programon és a Mer-Ka-Ba meditáción keresztül immáron több mint három évtizede közvetíti életszemléletét a világnak. Korábban három műve jelent meg: Az élet virágának ősi titka I-II. kötete és az Élet a szívben című könyv. Ezeket a könyveket 29 különböző nyelven adták ki, és több mint száz országba jutottak el világszerte. A világhírű 'guru' tanulmányozta a Föld primitív népeit, különösen az indiánokat, és résztvett régészeti kutatásokban is. A híres-hírhedt maja naptárakról, amelyek sokak szerint a világvégét jósolták meg, különleges véleménye van.

Tuti menü