Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
2012 linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Galaktikus - Kineziológia [4. oldal]
részletek »

2012 képes leírás: Galaktikus - Kineziológia [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: 2012.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
Galaktikus Együttállás

Galaktikus Együttállás

A maják úgy beszéltek erről az időszakról a Galaktikus Együttállásban (2012 energiája), mint a Sárga Nap Ciklusáról. Megjövendölték Gaiának ezt a ciklusát és elmondták írásaikban és a kőtáblákon, hogy a történelemnek ez az időszaka lesz az egyik legmagasabb rezgéssel rendelkező időszak a bolygón, ami valaha is az Emberi tudatosság rendelkezésére állt. Amit azonban láttok, hogy nem kevesebb mint 4-5.000 éve az ősök még mindig rendelkeztek ismeretekkel a csillagokról... sokkal több tudással, mint azt képzelhetnétek. A Föld legtöbb ősi civilizációja tudott a Galaktikus együttállásról, ami a 2012-es érában következik majd be. Mi mondtuk, hogy ez a Galaktikus együttállás már elkezdődött. Ti 2012-re várjátok, mi 1998-ban látjuk. Számoljátok ki a modern számítógépekkel és távcsövekkel és meg fogjátok látni, hogy a 2012 csupán egy nagy megközelítés olyan kultúrák részéről, amelyek nem rendelkeztek a ti technológiátokkal. Ezt észben tartva tehát azt találjátok majd, hogy már éppen benne vagytok a galaktikus együttállás energiájában, ahogy mi mondtuk.

Gondolatok

Gondolatok

Gondolatok a mindennapi élet könnyebbé tételéhez történetekkel, tanításokkal. Érdemes beleolvasni, értelmezni. Miért vagyunk boldogtalanok? Hogyan tudunk ezen segíteni? Mi legyen az első lépés a boldogság felé? Tényleg másoktól függ hogy hogyan éljük meg a napjainkat? Ezekre és más kérdésekre is választ kaphatunk, ha figyelünk.

Háború a lelkekért

Háború a lelkekért

Ez az az év, amelyben a maják szerint időszámításunk véget ér. Kutatók azt állítják, ugyanebben az évben érkezik el Földünk egy 26 000 éves ciklus végére, egy vonalba kerülve a Galaktika síkjával. Az indián mítoszok az Ősi Bölcsesség visszatértét jövendölik bolygónkra 2012 december 21-én. Vajon pontosan mi fog történni? Mi vár az emberiségre ezen az egyáltalán nem távoli napon? A pusztulás? Vagy egy új kor hajnala? Amikor legutóbb hasonló együttállás következett be, a a cro-magnoni ember csodálatos barlangrajzokat hozott létre Franciaország déli részén. Következhet be újabb ilyen fontos fordulópont civilizációnk történetében? A válaszoktól egész világunk sorsa függhet. És talán nem is csak a mi világunké. Whitley Strieber amerikai bestsellerszerző közelebb állhat a titok megfejtéséhez bármelyikünknél. Amióta a '80-as évek közepén idegen lények rabolták el, hátborzongató könyveket ír földönkívüli látogatókról és az emberiséget fenyegető katasztrófákról. Egy korábbi műve alapján készült Roland Emmerich Holnapután című filmje, és most ismét egy elképesztő és filmszerű történettel áll elő - ami akár valósággá is válhat.

Három új helyszínnel bővült 2012-es foci-Eb

Három új helyszínnel bővült 2012-es foci-Eb

A már biztos rendező Kijev után pénteken Harkivot, Lvivet és Donyecket is hivatalos helyszínné nyilvánította a 2012-es, ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokságra a kontinentális labdarúgó szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága, amely a portugáliai Funchalban ülésezik.

Helsinki - A design fővárosa

Helsinki - A design fővárosa

Az ICSID (Ipari Formatervezők Szervezeteinek Nemzetközi Szövetsége) szingapúri kongresszusán bejelentették, hogy 2012-ben Helsinki lesz a világ designfővárosa. A finn főváros a hollandiai Eindhoven előle vitte el a pálmát, a megmérettetés végső szakaszában ez a két város maradt talpon. Az elnyert címnek köszönhetően számos rendezvényt, konferenciát, kiállítást tartanak majd a városban. A megtisztelő, kétévente kiosztott címre azok a városok pályázhatnak, amelyek életében a design kiemelt szerepet játszik.

Így épülnek a londoni olimpia stadionjai!

Így épülnek a londoni olimpia stadionjai!

Gőzerővel folynak a 2012-es londoni olimpia infrastrukturális beruházásai; a központi stadion, a vízisportközpont és a kerékpáros stadion szerkezetei már állnak. Az oldalon találhatsz rengeteg fényképet az aktuális állapotokról.

Így vásárolunk

Így vásárolunk

Nem kérdés, hogy a válság megváltoztatta fogyasztási szokásainkat. Kimutatható, hogy nem csak takarékosabbak vagyunk, hanem arra is jobban odafigyelünk, milyen minőséget és mennyiséget vásárolunk. Felmérések szerint a tudatosság megmarad a recesszió után is. Az IDG nemzetközi piackutató cég legfrissebb felmérése szerint a vásárlók fele gondolja úgy, hogy az elmúlt egy évben kialakult fogyasztói tudatossága megmarad, sőt, erősödik a válságot követően is. Mindössze 5 százalékuk véli úgy, hogy a recesszió lecsengése után kevésbé figyel majd oda, hogy mit/hol/mennyiért vásárol, a megkérdezettek 39 százaléka pedig úgy véli, hogy korábban is tudatosan vásárolt már, így nem szükséges változtatnia. A felmérés készítői arra is kíváncsiak voltak, hogy képzelik el az emberek a vásárlást 2012-ben. A válaszadók legtöbbjének szokásai várhatóan jelentősen változnak majd.

Info a filmről

Info a filmről

A maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. Egy baj van vele: 2012-ben véget ér, és sokan úgy gondolják, nem véletlenül. A világ sem tarthat tovább, mint a misztikus tudást tartalmazó naptár... 2012 tehát világvége ... a film 2012-ben játszódik ... a világvége idején ... (ha elmúltál 16, jó szórakozást a filmhez - de ne feledd, ez csak egy film :) PS: a másik tökéletes időszámítás a számítógépes időszámítás, amely véletlenül csak 1972-től kezdődik, és csak 2000-ig terjedt - úgy kellett utólag átállni, ha még emlékszel,

Járművek millióit követnék nyomon

Járművek millióit követnék nyomon

A tengerentúlon a vállalatok egyre többször alkalmazzák majd a GPS-technológiát saját járműflottájuk nyomon követésére, ahogy a platform fokozatosan olcsóbbá válik majd számukra. Az amerikai CJ Driscoll által elkészített felmérésből megtudhatjuk, hogy a túlsó parton tevékenykedő vállalatok egyre nagyobb százalékban tervezik a járműflotta tagjainak nyomon követését, a műholdas technológia ugyanis már nem jelent akkora korlátokat, mint évekkel ezelőtt - legalábbis a költségek tekintetében. A több mint száz céges vezető megkérdezésével összeállított anyag rámutat arra, hogy több milliárd dolláros piaci szegmens van kialakulóban.

Hirdetés
John Cusack az eget kémleli.

John Cusack az eget kémleli.

Egy kép (nem sok) Roland Emmerich új filmjéből, a 2012-ből. John Cusack - a film főszereplője - kényelmesen pihen a kertben az eget figyelve, valószínűleg a várható katasztrófa esélyeit elemezgeti. Hát igen, több mint valószínű, hogy a kataszrtófa az égből (pontosabban az űrből) fog érkezni. Ugye sokan - köztük jómagam is - azt vélik, hogy a film témája a Planet X (10. bolygó) vagy másnéven a Nibiru, ami kb. 3600 évente belép a Naprendszerbe és globális katasztrófákat okoz a Földön...állítólag.

Jöhet a környezetbarát BMW-sportkocsi

Jöhet a környezetbarát BMW-sportkocsi

Brit lapértesülés szerint 2012-ben kerül piacra a Frankfurtban látott BMW Vision EfficientDynamics-tanulmányból készülő környezetbarát sportkocsi. Van esély rá a brit Auto Express szerint, hogy a Frankfurti Autószalonon kiállított környezetbarát BMW-sportkocsi, a Vision EfficientDynamics nem tűnik el a süllyesztőben. Éppen ellenkezőleg, a bajor gyár komolyan számol egy zöld szupersportkocsi piacra dobásával, a lapnak nyilatkozott "magas rangú" illetékes szerint 2012-ben debütál a modell.

Jöhet a Windows 8

Jöhet a Windows 8

A vállalat nagyjából három év múlva tervezi kiadni az új szerververziót, és várhatóan akkortájt frissül majd az asztali változat is. A Windows-főnök hallgat. Noha a Windowsért felelős Microsoft-vezető, Steven Sinofsky világossá tette: korai bármit is mondani az operációs rendszer következő kiadásáról, a szerververzióért felelős csoport mégis fontosnak tartotta legalább hozzávetőlegesen tájékoztatni az ügyfeleket a fejlesztés menetrendjéről. Amint a vállalat múlt heti fejlesztői konferenciáján, a PDC 2009-en bemutatott egyik prezentációból kiderül, a Windows 8 kódnevű új Windows Server várhatóan 2012 táján jelenik meg.

Jöhet az elektromos Volvo

Jöhet az elektromos Volvo

Nemcsak hibrid hajtású, de teljes egészében elektromos energiával hajtott autón is dolgozik a Volvo. Az új modell alapjául a C30-as szolgál, melynek kasztnija pontosan ugyanolyan, mint a benzinnel és gázolajjal üzemelő modelleknek, a különbség a motozháztető alatt lapul.

Jöhet az új konzolgeneráció

Jöhet az új konzolgeneráció

A Microsoft és a Sony legkorábban három év múlva dobhatja piacra legújabb konzoljait. Korábban megvolt az esély, hogy 2010-re elkészüljön az új generáció, de a globális gazdasági helyzetre hivatkozva a két gyártó legalább két évvel elhalasztotta saját, új konzoljainak bemutatását. Egyes elemzők szerint akár 2013-ra is kitolódhat az új konzolgeneráció megjelenése.

Kik azok a maják?

Kik azok a maják?

A maja civilizáció Amerika északi és a déli kontinense között helyezkedett el, Mexikó déli területeitől Honduras nyugati részéig terjedt. Virágkorát i.sz. 250 és 900 között élte. A maják rendelkeztek az amerikai őslakosok között az egyetlen fejlett írott nyelvvel, városaik rendkívül látványosak és sűrűn lakottak voltak, kifinomult matematikai-, csillagászati- és naptárrendszereket fejlesztettek ki. Tudtak már precízen mérni, csillagászaik pontosabban dolgoztak, mint az ókori görögök. A maják szerint a világ egy mágikus hely, melyet isteni mágia tölt be. Az isteni mágia köti össze a földi és a mennyei világot. Hogy szemléltessék az univerzum működését, kitaláltak egy labdajátékot, ami vallási rituálévá vált. Ehhez kőfalakkal védett pályákat építettek. A játék a kosárlabdához hasonlatos: egy kosárba labdát dobált két csapat. A két csapat a jót és a rosszat testesítette meg. A nyertes csapat tagjait végül szörnyű, véres rituálék közepette feláldozták az isteneknek. Ezt az áldozatok megtiszteltetésként és dicsőségként kellett, hogy értelmezzék. Az áldozati szertartás meglehetősen kegyetlen volt: papok végezték a pályán vagy a templomban, melynek során pengével felvágták az áldozatok mellkasát, majd kiemelték a még dobogó szívüket. A játék elterjedésével megjelentek az ún. tzompantlik, a koponyatartó állványok. A legnagyobb épen maradt labdajátéktér Chichén Itzában található.

Kilábalás csak 2012-ben

Kilábalás csak 2012-ben

A magyar gazdaság hibernált állapotban van - véli Csaba László közgazdász, aki szerint hiába alacsony az államháztartási hiány, ha a GDP-nk nem növekszik, sőt a munkanélküliségi ráta még mindig növekszik. A magyarországi termelés igen alacsony, mint ahogy a foglalkoztatás is - mutatott rá Csaba László közgazdász, aki szerint emiatt hibernált állapotban van a gazdaság.

Kineziológia, stresszoldás

Kineziológia, stresszoldás

Stresszoldás az agyban!Hallottuk már oly sokszor, hogy minden az agyban dől el, nos ilyen szempont a One Brain Kineziológia is. Alternatív, igen hatékony stresszoldó módszer. Segít tudatosan feldolgozni y konfliktusokat, félelmeket, rendezi a figyelőképességet. Energetikailag kiegyensúlyoz, ezáltal csökken a szervezet megbetegedése is. Fejleszti az érvényesülési képességet, sikerelérést, akaratot.

Tuti menü