Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
2012 linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

2012 képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: 2012.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 105 db
 A maják naptára

A maják naptára

"Állítólag a maják naptára szerint 2012 decemberében jön el a világvége." Az ilyen hírek nem érdemelnek hitelt, de ezúttal az állítás mögött egy egész civilizáció tudása lapul. Nem véletlen, hogy a köztudatba bevonult "érdekesség" meg is kötött egy igen sekélyes formában. A 2012-es világvége-hipotézis kapcsán vagy leásunk a maja civilizáció mélyébe, vagy meg kell elégednünk egy felszínes megállapítással: világvégét jelez a maja naptár.

 Már 2012-t tervezgetik

Már 2012-t tervezgetik

2012 június 29. Ezt nézték ki az új Star Trek-film folytatásának. A stúdió lefoglalta a napot, pedig Abrams még alá sem írt. Na persze az írók azért már dolgoznak az ügyön, és ha jól vettem ki, egy teljesen új ellenséget ígérnek. Érdekes lesz.

2012 + videó egy maya ember üzenetéről

2012 + videó egy maya ember üzenetéről

Hogyan működik? A démoni erők állandó jelleggel, alá akarnak tenni az angyali természetnek, és a történelem során, csak és kizárólag ennek az elnyomó erőnek a hatását láthatjuk lejátszódni. Mert úgy néz ki mintha többféle érdekek lennének, többféle elgondolások, de lényegében csak angyali és démoni képviselet létezik és az, hogy sokfélének mutatkoznak az csupán a változatosságuknak tudható be. Mivel az angyali természet jelenleg -gyengeségénél fogva- kiveszett a világból, démoni erő vette át az irányítást, magának akarva mindent. Ez úgy hangzik mint valami film forgatókönyv lenne - és lehet hogy így van, de mégis ez játszódik le a valóságban -mindezek igazát, a védikus írásokból ismerhetjük meg, részletesen.

2012 decemberében állítólag ismét világvége

2012 decemberében állítólag ismét világvége

A misztikus 11-es: E szám iránt többségében csodálattal vannak, ugyanakkor sokan félnek tőle - emlékezzünk csak arra a mai napig tisztázatlan hátterű szeptember 11-ére, ami megingatta a világ Amerikáról alkotott elképzelését. Egészen addig a napig azt hittük, hogy az USA, mint szuperhatalom, megtámadhatatlan. A World Trade Center alakja a 11-est szimbolizálta, az első becsapódó gép járatszáma 11-es, a személyzet száma szintén 11 volt - és a sort folytathatnám. Nem csoda, hogy sokak fejében ez a szám a pusztítással egyenlő.

2012 lehet az első válság utáni év

2012 lehet az első válság utáni év

Az olajiparban 2012 lehet a válság utáni első olyan év, amikor az üzletmenet visszatér a normális kerékvágásba - mondta a Gazdasági Rádiónak a Mol pénzügyi vezérigazgató-helyettese. Molnár József a cég tavalyi évét értékelve fontosnak nevezte, hogy a társaság a korábban kitűzött célt, a pénzügyi stabilitást és a nettó eladósodottság csökkentését a válság ellenére elérte.

2012 nyarára kibővítik az M0 déli szakaszát

2012 nyarára kibővítik az M0 déli szakaszát

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt., valamint a nyertes M0 déli ág II. Konzorcium képviselői csütörtökön Budapesten aláírták az M0-ás körgyűrű déli szakaszának az M6-os autópálya, valamint az 51. számú főút közötti bővítési szerződését, a munka 2-3 hónap múlva indul és 2012 nyarára fejeződik be - mondta Galuska János a NIF beruházási igazgatója az aláírás utáni sajtótájékoztatón.

2012-ben jöhet a makói gáz

2012-ben jöhet a makói gáz

A Makón felfedezett óriási gázmező lázba hozta az országot. Az már kevésbé ismert, hogy ez ún. nemhagyományos lelőhely, vagyis a szénhidrogén gyakorlatilag be van zárva a kőzetekbe, ezért a kitermelési technológiára még várni kell egy-két évet. A magyar állam egy fillért sem áldozott a projektre, ellenben a Falcon Oil and Gas eddig 500 millió dollárt fektette be. Mikor lesz gáz, hogyan hozzák a felszínre, és ez hogyan rendezi át az Európai Unió gázellátását - kérdeztük Dr. Szabó Györgytől, a Falcon-TXM hazai vezetőjétől.

2012-ig béke a Forma-1-ben

2012-ig béke a Forma-1-ben

A péntek este szentesített alkotmány - amely 2012. december 31-ig biztosítja a stabilitást az autósport elitkategóriájában - egyebek mellett rendelkezik a befolyó pénz elosztásáról a FIA, az istállók és a jogtulajdonosok között. A BMW év végi távozásával megürült helyre szerdáig jelentkezhet új csapat.

2012-ig biztosan marad az RTL Klub vezére

2012-ig biztosan marad az RTL Klub vezére

Dirk Gerkens 2001 óta irányítja a médiavállalatot. Megerősítette múlt heti döntésével az RTL Klub igazgatótanácsa Dirk Gerkens vezérigazgatói szerződését, így a szakember 2012 végéig bizonyosan maradhat a médiavállalat élén. A 41 éves Gerkens 2001 óta irányítja a céget, ezalatt a csatorna stabilan piacvezető lett a televíziós piacon. Ennek is köszönhető, hogy két alkalommal is a legbefolyásosabb médiásnak választották itthon.

Hirdetés
2012-től lesz magyar tartalékos haderő

2012-től lesz magyar tartalékos haderő

Bevezetik 2012-től a tartalékos haderőt Magyarországon. Erről a honvédség hivatásos és szerződéses állományú katonáinak jogállásról szóló törvény (HJT) módosításával, 343 igen 1 nem és 1 tartózkodás mellett döntöttek a képviselők. Az önkéntes tartalékos szolgálat lényege, hogy mintegy 4000 embert úgy alkalmaz a honvédség, hogy az önkéntesek megtartanák civil foglalkozásukat. Első alkalommal 25 napra, ezt követően a szerződésben foglalt időtartamra, évente legfeljebb 15 napra hívhatják be őket. Ezen felül az önkéntes tartalékos 3 évente, összesen legfeljebb 6 hónap tényleges szolgálatra is behívható a Magyar Honvédség szervezeteihez.

2012. december 21

2012. december 21

Internetes technológiával megjósolható, mikor következik be a világvége, mint ahogy pontosan előre jelezték a botok a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokat és a 2004-es délkelet-ázsiai cunamit is - állítják az összeesküvés elméletek hívei.

2012. december 21-én jön el ...

2012. december 21-én jön el ...

Internetes technológiával megjósolható, mikor következik be a világvége, mint ahogy pontosan előre jelezték a botok a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokat és a 2004-es délkelet-ázsiai cunamit is - állítják az összeesküvés elméletek hívei. A webbot olyan program, ami internetes tartalom célzott vizsgálata alapján, a megtörtént esetekről talált információk segítségével következtet majdani eseményekre. A botok az összeesküvés elméletek hívei szerint pontosan előre jelezték 9/11-et és a 2004-es cunamit - mint ahogy azt is, hogy 2012 december 21-én jön el a világvége valamiféle kataklizma következtében.

A Bumeráng leszerződött a Neo FM-mel

A Bumeráng leszerződött a Neo FM-mel

A három műsorvezető mellett a reggeli műsor teljes stábját alkalmazza a Neo FM, amitől a hallgatószám emelkedését várják. 'A Neo FM a mai napon megállapodást kötött arról, hogy 2010. január 18-tól két évig a Neo FM reggeli műsorsávjában az elmúlt évek leghallgatottabb rádióműsora, a Bumeráng fog jelentkezni' - áll az econet.hu-n olvasható közleményben. Boros Lajos, Bochkor Gábor és Voga János mellett a rádió szerződteti a Bumeráng teljes stábját is, akik az elmúlt évek alatt a műsor háttérmunkáit végezték, illetve hangjuk rendszeresen megjelent az adásban is.

A felemelkedés útja

A felemelkedés útja

E könyvben emelkedett égi mesterek új, könnyen érthető szempontból mutatják be a 2012-ig tartó nagy spirituális átalakulás kozmikus okát, folyamatát és lehetséges kimenetelét. Részletesen leírják azt a szétválasztási folyamatot, amely már javában zajlik, és a Föld új állapotát, amely a felemelkedett lelkekre vár. Világos magyarázatokat adnak a párhuzamos dimenziókra, az idő és a tudat kapcsolatára, és a finomanyagi test kialakulására. A fejlődni vágyókat konkrét gyakorlati tanácsokkal látják el a hétköznapokban felmerülő lelki-szellemi próbák kiállásához. Lélekhez szóló tanításaik, szeretetteljes, tiszta szellemiségű üzeneteik reális képet adnak a felemelkedés globális folyamatáról és bátorságot, reményt sugároznak minden felfelé törekvő lélekbe.

A film Hivatalos oldala

A film Hivatalos oldala

Az oldal a sikerfilm hivatalos oldala.Bár angol nyelvű érdemes megtekinteni. Rengeteg információ a stábról valamint videók találhatóak itt elképesztő mennyiségben. Fényképeket is talál a film legizgalmasabb jeleneteiről.

A hatodik nap órája

A hatodik nap órája

2012 decembere? - Kezdettől foglalkoztatott a vég rejtélye. Ez minden metafizikus hajlamú ember számára a legizgatóbb üveggyöngyjáték, amelyet - ha csak egy perc szabadideje adódna - mindig újra elővenne. Az ilyen üresjárat persze ritka, és olyankor jobb időtöltés a pihenés. Ilyen üres időkben magam is ősidők óta töprengek születésről, halálról, mégsem mondhatnám, hogy a megoldáshoz egyetlen hajszálnyit közelebb jutottam volna. Buddha egyik tanítványa hasonló pácban lehetett, mert így szólt: a Magasztos azokra a kérdésekre, hogy a világ örök, a világ nem örök, a világ végtelen, a világ nem végtelen ..., nem adott választ. Ez így nem helyes. Ha ezekre a kérdésekre nem kapok választ, elhagyom, és nem leszek a tanítványa. Ha pedig a Magasztos ezekre nem tudja a választ, úgy becsületesebb, ha azt mondja, hogy nem tudom és nem látom. Elment tehát a Magasztoshoz, és feltette a kérdéseit.

A kollektív beavatás

A kollektív beavatás

Az emberi tapasztalat szorosan kötődik, és mindig is kötődött a Földet körülölelő mágneses mezők erősségéhez vagy sűrűségéhez. A bolygó-mágnesesség napjainkban tapasztalható gyengülése minden életre nagy hatással van. Mai szemmel nézve az ősi technológiák számos maradványa azt mutatja, hogy a régiek jártasak voltak különlegesen kiképzett kamrák - a tudatállapotokra pontosan ráhangolt terek - építésében. Ezek a gyakran pontos geometriával rendelkező szerkezetek gyengítik a bolygó-mágnesesség hatásait a kamrán belül. E technika legjobb példáját talán a gizai Kheopsz piramis szolgáltatja, ahol az ismertebb felső kamrák jelentősen alacsonyabb földmágnesességi mutatókkal rendelkeznek, mint az alsó kamrák.

Tuti menü