Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - 2012.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - 2012.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: 2012.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Ezotéria, ezotérika

Ezotéria, ezotérika

Az ezotéria világának számos irányzata szolgálja a válaszkeresést, helyes utunk megtalálását. Az embert végig kíséri létezése óta. A ma emberének talán még nagyobb szüksége van rá, mint valaha - akarva-akaratlanul keresnie kell a helyes utat, hogy ellenálljon a modern kor támadásainak.

Naptár, naptárak

Naptár, naptárak

A naptár mindennapi életünk egyik szerves része, így a linkgyűjtemény igen fontos e témakörben! Naptárnak nevezzük a napok nyilvántartásának rendszereit. A naptárak általában a Nap csillagok közötti mozgásán, az (évszakok) és a Hold fázisváltozásain alapulnak. A naptárak rendszere történelmi koronként és földrajzilag eltérő, gyakran kapcsolható a helyi társadalom vallásának rendszeréhez.

Olimpia

Olimpia

Nyári és téli olimpiák, versenyszámok, versenyzők, olimpiai bajnokok. Az újkori olimpiai játékok története során olyan új hagyományok épültek be a rendezvényekbe, mint a nyitó- és a záróünnepségek megrendezése vagy az érmek átadásának ünnepélyes volta. Az olimpia népszerűsége különböző problémákat is hozott magával, például a politikai és a gazdasági szektor mind erőteljesebb beavatkozási szándékait, a terrorizmus megjelenését, a korrupciót stb.

Tuti menü