Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek képes leírás - 2012.tlap.hu
részletek »

Cikkek - 2012.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: 2012.tlap.hu » Cikkek
Keresés
Találatok száma - 9 db
2012 decemberében állítólag ismét világvége

2012 decemberében állítólag ismét világvége

A misztikus 11-es: E szám iránt többségében csodálattal vannak, ugyanakkor sokan félnek tőle - emlékezzünk csak arra a mai napig tisztázatlan hátterű szeptember 11-ére, ami megingatta a világ Amerikáról alkotott elképzelését. Egészen addig a napig azt hittük, hogy az USA, mint szuperhatalom, megtámadhatatlan. A World Trade Center alakja a 11-est szimbolizálta, az első becsapódó gép járatszáma 11-es, a személyzet száma szintén 11 volt - és a sort folytathatnám. Nem csoda, hogy sokak fejében ez a szám a pusztítással egyenlő.

A majáknak elege van a világvégéből

A majáknak elege van a világvégéből

Újabb hisztérikus világvége-várás következik: a 2000-es évforduló után most sokan a maja naptár végét szimbolizáló dátumra, 2012. december 21-re vizionálják a világegyetem pusztulását. A maják szerint azonban mindez egy félreértésnek, és a nyugati keresztény kultúrkör sajátos mentalitásának köszönhető. A pánikot Hollywood is meglovagolja: jövő hónapban kerül világszerte a mozikba a 2012 című alkotás, amelyben Roland Emmerich földrengéssel, meteorokkal és egy hatalmas szökőárral pusztítja el a világot. Apolinario Chile Pixtun, guatemalai maja vezető szerint azonban ennek semmi köze nincs az ő hagyományaikhoz: a világvége várása ugyanis "egy tipikusan nyugati dolog".

A rettegés éve?

A rettegés éve?

Először a dollár fog elértéktelenedni a gigantikus államadósság miatt. Az emberek nem tudnak majd vásárolni, és éhséglázadások törnek ki Amerikában is. A kormány sem kap olajat dollárért külföldről, ezért a hadsereget vetik be, hogy megszállják a közel-keleti olajmezőket. Ezzel beindul a harmadik világháború, de ez még csak a kezdet. Sorra jönnek a természeti csapások, és a végén egy nagy üstökös csapódik a Földbe. Tudja, régóta megírták már, hogy 2012-ben vége lesz a világnak - ezzel a váratlan apokaliptikus monológgal válaszolt egy washingtoni járókelő arra a kérdésünkre, hogy mit vár az Obama-korszak négy évétől. Terry Huff nyugdíjas rendőrnyomozó egyébként az új elnökre szavazott, de tart attól, hogy drámai idők várnak Obamára.

Gabonakör jelzi a maja apokalipszist.

Gabonakör jelzi a maja apokalipszist.

Egy közel 100 méter átmérőjű, ősi maja szimbólumot ábrázoló, és egyesek szerint a közelgő világvégét szimbolizáló gabonakör jelent meg a múlt héten az angliai Silbury Hillhez közeli mezőn. A hatalmas, maja fejéket ábrázoló minta a legrégibb, európai ember alkotta domb közelében jelent meg. A gabonakörök fotózásával és katalogizálásával foglalkozó közösség szerint a misztikus jelkép az 5126 éves maja naptár végét szimbolizálja, amely 2012. december 21-én következik majd el.

Kineziológia, stresszoldás

Kineziológia, stresszoldás

Stresszoldás az agyban!Hallottuk már oly sokszor, hogy minden az agyban dől el, nos ilyen szempont a One Brain Kineziológia is. Alternatív, igen hatékony stresszoldó módszer. Segít tudatosan feldolgozni y konfliktusokat, félelmeket, rendezi a figyelőképességet. Energetikailag kiegyensúlyoz, ezáltal csökken a szervezet megbetegedése is. Fejleszti az érvényesülési képességet, sikerelérést, akaratot.

Mennyi időnk van 2012-ig?

Mennyi időnk van 2012-ig?

2012 és a dimenzióváltás az ezoterikus hitvilágban összefonódott fogalmak. A bűvös évszám közeledtével ugyanakkor megkerülhetetlen a kérdés: őszintén magunkba nézve mennyire reális, hogy pár év múlva kollektíve az ötödik dimenzióba lépjünk? Vagy ez a dátum már csak szimbóluma az emberiség majdani feljebbjutásának? A Lélekhíd Szellemi Központ vezetői, illetve az általuk közvetített Szentlélek üzenete szerint - bár az eredeti terv korrekcióra szorult - az esélyt még nem szalasztottuk el.

Mi történik itt a földön 2013-ig?

Mi történik itt a földön 2013-ig?

Ez a rövid mű, valamilyen könyvből kiválogatott jóslatok és előrelátások gyűjteménye. Még egyik barátomtól kaptam. Érdekes... Ajánlom mindenkinek figyelmébe! Mi történik a Földdel 2013-ig? 2012 végén, illetve 2013-ban nagy változások lesznek bolygónkon. Ennek okai: 1. Véget ér a 26000 éves Föld-Nap-Plejádok keringési ciklus 2. Lezárul a Galaktikus Középpont körüli keringés 230 millió éves periódusa 3. A Nagy Központi Nap körüli végtelen hosszúságú körpálya két végpontja is záródik. 2013-ig a következő események fognak lezajlani: 1. Pólusváltás történik, ezáltal megváltozik a Föld Naphoz viszonyított helyzete 2. Egyidőben a Napban is pólusváltás zajlik le, ezáltal megváltozik a Plejádokhoz viszonyított helyzete 3. A Plejádokon is bezárul az aktuális spirálkör, így megváltozik az Orionhoz viszonyított helyzete 4. Az Orion teljesen felbolydul, 24 órára elsötétül, ez alatt a rendszer minden csillagán és bolygóján pólusváltás megy végbe 5. Az Orionon felszentelve újra megnyílik a galaxisok közötti átjáró 6. A Szíriusz az egész világmindenség misztériumiskolájává lép elő 7. A Naprendszer keringési pályaképe megváltozik, az Alcyone helyett - az egész Plejádok csillagrendszerrel együtt - a Szíriusz körül kezd el keringeni. 8. A galaxis ezen karjának a Szíriusz lesz az új központi napja, a Plejádok pedig be fog olvadni a Szíriusz csillagrendszerbe.

Új energia

Új energia

1907-ben Kína egy távoli pontján egy évszázadok óta elfeledett barlangban, ókorból származó kínai nyelvű írt tekercseket találtak. Ezek Jézus élettörténetét és tanításait tartalmazzák, kicsit másként, mint ahogy azokat a Bibliából ismerjük. Jézust egyértelműen Megváltónak tekintik. (Jézus-szútrák) 1908-ban a szibériai Tunguzka folyó körzetében egy kb. 80 méter átmérőjű kisbolygó kb. 8000 méter magasban felrobbant, és 30 kilométeres körzetben letarolt mindent. Ami érdekes, nem maradt kráter utána. A jelenségnek több magyarázata volt. Az egyik a földi civilizáció lebontásának első eseménye, a másik rengeteg spirituális energia érkezett a Föld megmentése érdekében.

Világvége vagy spirituális felemelkedés?

Világvége vagy spirituális felemelkedés?

Húsz éve olyan jelentős energetikai változások zajlanak a Földön, melyek hatása sokaknak már most érzékelhető. Az előrejelzések szerint azonban a változások még nem értek véget. Mi várható öt év múlva? Az átalakulás célja, hogy a sűrű és kaotikus anyagi létből, ahol jelenleg vagyunk, felemelkedjünk a félanyagi létbe, ahol a legnehezebb energiák - úgymint gyűlölet, bosszúszomj, mártíromság, irigység, félelem stb. - nincsenek jelen, vagy legalábbis kezelhetők. A folyamat a maja naptár szerint 2012-ben éri el a tetőpontját. Hogy pontosan mi történik majd, nem tudjuk, mindenesetre nem valószínű, hogy 2012. január 1-jén hirtelen a hetedik mennyországban találjuk magunkat. Ráadásul a felemelkedés - azaz a tudat tágulása és a lélek megtisztítása a nehéz, lehúzó energiáktól - nem következik be automatikusan. Bár a fenti változások katalizátorként működnek, tennünk is kell a fejlődésért. Szabó Judit ezoterikus író, a változásokkal foglalkozó médiumi üzenetek kutatója segített eligazodni a számos kérdést felvető témában.

Tuti menü